torsdag 30 maj 2013

Sommar, sommar, sommar...

Är den då äntligen här??? Ljuva, älskade och ffa efterlängtade sommar! Idag var det toppenväder, åtminstone på eftermiddagen. Fick påbackning då flickorna inte fått med sig några kepsar eller solhattar i morse, men då var det rätt grått så jag tänkte inte på det...

Kom hem och tänkte att det inte borde vara så svårt att sy en keps... JO, det var det :). Det blev solhattar istället! Flickorna gillar dem, jag gillar dem och de fyller sin funktion.

En med hortensior till storasyster och lillasyster fick en med Tingeling. Den uppmärksamme vet att plagg av detta tyget redan finns i hennes garderob. Ett favorittyg i repris, men då vet man också hur mycket lilltjejen älskar att matcha sina outfits :D
2 kommentarer:

 1. Jag satt och googlade på "t-shirts med Bärgarentryck" och hamnade på din sida. En bild på en jättefin tröja dök upp och nu undrar jag om du kan tänka dig att sälja en sådan till mig?
  Jag har ett litet dagbarn som fyller fyra nu i sommar och han skulle bli så lycklig om han fick en ny eftersom den han hade innan har gått itu.

  Svara gärna här så återkommer jag med kontaktuppgifter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul :) Självklart skall vi väl kunna fixa en tröja, maila mig på info@lerolai.se så hörs vi av!

   Radera