söndag 5 maj 2013

Retro?

Var hemma hos mamma o pappa en sväng idag, brukar av någon anledning jämt ha mer med mig hem därifrån än vad jag hade med mig... Och då brukar jag oftast ha en hel del med mig dit också :).

Fick med mig några superfina runda dukar, vi hade ett möblemang med ett runt bord i vardagsrummet när jag växte upp och dessa dukar hade vi haft till just detta bordet. Slaktade en av dukarna ikväll och blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet! En underbart mjuk, precis lagom sliten, linnekänsla i tyget. Denna kan bli en favorit i sommar, trots att jag egentligen inte är någon kjolälskare.

Ber om ursäkt för risig bild, kombon med hoodtröja / kjol och dessutom, lagom vinterbleka ben. Jag har ju bara hunnit få ytterst lite sol på dem :).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar