lördag 24 mars 2012

Snart påsk

Äntligen känner jag mig bättre, hostan är nästan borta och snorigheten likaså. Känner att energi och ork börjar sakta, men säkert, komma tillbaks. Vilken härlig känsla det är! 

Gjorde detta lyktglaset (eller, egentligen överdraget man trär på lyktglaset) med vår/påskmotiv till min älskade mamma. Hon är alltid så snäll och ställer jämt upp och hjälper till om det kniper. Tack så mycket mamma, du är bäst! :o)

Jag blev så vansinnigt nöjd med mammas lyktglas, så jag provade en annan variant till oss själv. Tyvärr hade jag inte fler lyktglas, så det får inhandlas vid tillfälle, men för att visa hur överdraget blev, dög det ju med ett annat glas också. Jag vågar inte ha levande värmeljus, utan det är batteridrivna blockljus i lyktglasen. :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar