torsdag 7 april 2011

VårmössaStorasyster behöver en ny vårmössa. Hon fick själv välja och då blev det orange (såklart!) med cerise ubåtar, ett favorittyg i repris. 

Valde att göra som jag brukar, mössan är vändsydd så att den är vändbar. Då får man fler matchningsmöjligheter till olika jackor. Dessutom gav jag mig på att försöka stryka på ett tryck, för andra gången någonsin... Det blev bättre än förra gången, men jag måste erkänna; jag är långtifrån bra på det där med tryck. Men hon blir förhoppningsvis nöjd ändå! :o)

2 kommentarer:

  1. Kul med mössor. Det är kanon när man vändsyr dem, som du säger så blir möjligheterna till matchning fler...

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det! Jag har verkligen fastnat i möss-träsket just nu :o) Men de går rätt snabbt att sy och kräver inte så jättemycket tyg, så det är så praktiskt...

    SvaraRadera