onsdag 9 februari 2011

Hästbroderi


Idag kom mitt paket från Bibbi, ett härligt paket fyllt med en massa härliga stuvbitar och lite annat smått. Bl a tre olika sorters mellanlägg som skall testas för att se hur de beter sig. Jag har inte riktigt hittat något mellanlägg som jag trivts fullt ut med då jag broderar, så det skall bli ett spännande test. Först ut ikväll var det kraftigaste av de tre och det blev bättre än jag vågat hoppas! Broderiet blev exakt som tänkt och inga kantlinjer utanför, härligt :o) Storasyster kommer att bli så glad imorgon, när det blir en ny mössa med favoritdjuret på.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin häst, du har gjort många fina broderier!

    SvaraRadera
  2. Tack :o), det är så kul med broderier, men jag har haft lite strul med en del av dem och tyckte inte det var så kul under en period. Men nu blev denna en riktig storfavorit hemma, så den lär hamna på fler plagg framöver.

    SvaraRadera