tisdag 25 januari 2011

Tävling igen

Jag vill ha en "kasch" :o)

Tävling - Skaru ha'dä än kasch?


2 kommentarer:

 1. Hej !
  Tack för kommentaren om mina kläder ...
  Jag laddar ner brodyrerna från Embroidery download.com där jag är medlem. Jag har tecknat abonnemang där för ett helt år och det kostade 500 sv kronor. Sen får man ladda hem brodyrerna hur många man vill ha. Hon lägger upp nya varje vecka. Annars har jag köpt några av samma person men då på embroidery outlet.com. Gerda heter hon som gör dessa broderier. Hon har både applikationer och fyllda ( som dinosaurien på byxan ) och så har hon gosedjur som man gör i brodyrmaskinen. Jag gillar hennes grejor i alla fall. Jag har bestämt mig för att inte byta med någon, för det känns inte så bra, men det är ju vad jag känner. När Gerda har gjort något nytt så har hon alltid det till intro pris som är nästan halva priset.
  Hör av dig om du undrar över något mer. Lycka till !

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för tipsen! Det här skall jag kolla upp :o)

  SvaraRadera