onsdag 26 januari 2011

En vändbar mössa med tryck.

Jag har sett så många superfina mössor med tryckta motiv och ville själv prova och se om jag kunde få till det. Dessutom testade jag att göra mössan helt vändbar, så att man kan välja vilken sida som skall vara utåt, den enfärgade med trycket eller den med mönstrat tyg.

 Tyvärr gjorde jag nog något fel, så tips om hur man skall göra tages tacksamt emot! Det går bra att maila info@lerolai.se eller lämna kommentar på detta inlägget. Tacksam om någon som kan, vill berätta vad jag gjort för fel. 


Jag läste på baksidan av förpackningen, och gjorde precis som där stod (trodde jag iaf). Men på något konstigt sätt blev det inte bra :o( Trycket satt liksom kvar i transfern (heter det så?) trots att jag strök på den så länge där stod i beskrivningen (tom lite längre tror jag, kanske därför det inte blev bra?!) 
Lillasyster gillade mössan ändå, så det gjorde inte så mycket... Och hon kan ju faktiskt välja vilken sida som skall vara utåt... ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar