söndag 30 januari 2011

Prima ballerinaKänner mig idag lite piggare, efter en god natts sömn. Tack till världens bästa ungar, som lät mig sova i elva härliga timmar :o) Är dock fortfarande helt galet snorig och hes som om jag tankat i mig ett par flaskor whiskey. 

Men jag var bara tvungen att prova en idé som plingade till i huvudet på mig igår kväll, men som jag var alldeles för trött då, för att försöka mig på. 

Ritade av lillasysters fötter på ett papper och utgick från sömnadsinstruktionen till ett par tossor till baby, som jag sydde till storasyster då jag väntade henne. Skall se om jag kan hitta dem bland alla avlagda kläder och bifoga ett foto på dem också.

Nu var ju dessa bara på prov och syddes av collegetyg och spillbitar av trikå. Funderar på att våga mig på att sy ett par med utsidan av satintyg, till storasyster, som är väldigt "prinsessig" just nu. Och nästa par till lillasyster skall nog vara ett nummer större och med mockasulor för antihalkfunktionens skull. 

Vill minnas att jag läst på någon blogg(kan absolut inte komma på vilken) om någon sorts gummimassa eller liknande, som man kan "måla" under sulorna på tex tygskor eller sockar. Men har inte haft vägarna förbi Panduro för att se om de kanske har det i sitt sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar