lördag 29 januari 2011

En handduk till storasyster


Jag är tokförkyld och fick stanna hemma idag när resten av familjen åkte på kalas. Tänkte överraska storasyster med hennes favoritprinsessa för tillfället, Askungen, broderad på en handduk.

1 kommentar:

  1. Hej! Kul att du tittade in hos mig. Jag hade kulor i hela huset efter det att jag sytt sittpuffen, men det var det värt, den är mycket uppskattad! Jag lämnade ett hål uppe i toppen där jag fyllde på kulor i fodertyget men det var INTE smart för då behövde jag sy ihop tre "toppar". När jag sydde den ena spetsen så rann kulorna ut i den andra sidan. När jag hade svurit en stund så kom maken med ett buntband och spände ihop så kulorna inte skulle trilla ut, då gick det lättare att sy ihop. Så lämna ett hål i botten iställlet, för att du bara ska ha en söm att sy ihop på slutet. Har tittat runt på din sida mycket fina saker du gör! Har lagt till dig på min lista.

    SvaraRadera