måndag 14 mars 2016

Fina Maisie

Jag har haft en del strul med mina inlägg, de publiceras inte av någon anledning, men nu tror jag att det blivit ordning på det igen.

Sydde denna fina redan förra helgen, den blev riktigt bra till storasyster. Både modellen och storleken satt perfekt, behövde inte ändra någonting.

Ville pigga upp det svarta med lite färg och tycker att det lila fodret, kantbandet och blixtlåset blev jättefint till. Lite djupare urringning i ryggen på denna modellen än vad jag sytt tidigare och blixtlås för att lättare komma i och ur klänningen. 

Har gjort en liten förändring efter att bilderna togs, jag sydde dit en knapp och en ögla längst upp, för att hålla ihop klänningen. Blixtlåsen envisades med att glida ner, vilket inte var så poppis hos ägarinnan, men det är alltså nu åtgärdat :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar