lördag 2 januari 2016

God fortsättning på 2016!

Har gett mig själv ett nyårslöfte! (tror inte på sådant egentligen, men...) detta året skall jag försöka sköta bloggandet bättre! :-)
Syrummet har inte dammat ihop helt, dock har inspirationen inte riktigt varit där de senaste veckorna. Jag sydde iaf  julklappar till mina fina brorsöner, så något lite har jag gjort.
Tröjan med spelpjäser och tärningar är till 13årigen och minions är till 10åringen. De blev riktigt glada för dem, men tråkigt nog blev 10åringens aningen för liten. Det var ju ändå roligt att sy en tröja till, dock storleken större :-). Hade köpt tyg till mig själv, det fick bli till honom istället. Och den bit som blev över, räckte till ett par trosor till storasyster.
Storasyster i vår familj ser framemot att få den som blev för liten "den passade nämligen henne perfekt" Ehhhh, nej, den var rätt stor, men det gör ju inget, hon växer väl snart i den :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar