lördag 7 november 2015

Full fart i pysselstugan!

Japp, jag lade verkligen i en extra växel igår kväll och idag :)
Stickade först den ena av ett par benvärmare av ett ljuvligt, knallrött, mohairgarn. De behövs nu när hösten är här, det kyler på bra när jag kör vespa men ännu ger jag inte upp och tar bilen! Det är fortfarande vespaväder, trots regn o rusk, vissa dagar :) Det är värre när det blåser, inte lika kul att köra då. 
Sedan blev det en blus till mig. Firmafest ikväll, då behöver man något snyggt att ha på sig. En underbar färgklick, tyget är designat av en av mina favoriter, Kaffe Fassett. Han kan verkligen det där med att kombinera färger!
När blusen hängde struken och klar på galgen var det dags för en gosig bädd till de små nytillskotten i familjen.
Kattungarna kan ju inte ligga i en kartong för alltid! Även om kartongen var riktigt mysig att ligga i den med, när den var nästan fullproppad av gosiga fleecefiltar.
Bädden fick godkänt direkt av lilla stumpan, jag lade i en bit av fleecefilten de brukade ha i kartongen, så att hon skulle känna igen doften. Hon kurade ihop sig till en boll och somnade på studs.
Sedan var det dags att sticka benvärmare nr 2. Så nu är jag svidad i nyskapat, både för transport till och från festen OCH till själva festen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar