tisdag 11 augusti 2015

Färgglada under

Hittade inga fina underkläder när jag var på shoppingrunda inför semestern, dessutom blev jag småsnål eftersom jag tyckte att de som var rätt ok, var alldeles för dyra. Kom på att jag ju faktiskt har ett mönster på trosor hemma, detta måste testas!

Jag klippte fem par på en gång, på chans. Av stuvbitar som blivit över vid tidigare tillfällen. Det blev en mindre kamp mot klockan, så jag tog mig inte tid att byta den blå tråden mot någon annan, utan körde på med den även på de svarta och de bruna. Och det blev ju riktigt fint ändå tycker jag :).

Dessa fem var de skönaste av mina trosor när vi var iväg på resan, kommer helt klart att sy fler framöver! Ett plus i kanten är att jag gillar att kunna matcha trosor och linne, det tycker jag är himla snyggt. Nu kan jag göra det ibland, har ju sytt ett linne tidigare av det ena tyget :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar