fredag 4 oktober 2013

Hösten är här!

Med allt vad det innebär, dvs den här åker såklart på världens förkylning! Började veckan med en liten sjuk tjej och höll tummarna att jag skulle slippa få eländet, jag klarade mig inte :-(.

Hostar, feber och snorar och har haft det så i flera dagar. Skulle ju gå på textilmässan i helgen, det blir inget med det! Det blir att vara hemma och bli ompysslad av mina älsklingar istället. Förhoppningsvis blir det inte mer sjuka den här hösten/vintern sedan, för nu tycket jag att jag har haft min beskärda del!

Idag soffläge med gosigaste filten, den sydde  jag för länge sedan och den är hela familjens favvofilt. Raggsockor (dock köpevarianen, men varma ändå) på fötterna samt en stor balja te inom armlängds avstånd. Inte många knop här inte, men hopp om bättring!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar