måndag 4 februari 2013

Inte ofta, men ibland...

Japp, det duggar inte tätt med inlägg här för tillfället. Det beror inte på att jag tröttnat, utan vardagen har tagit sitt och där har helt enkelt inte blivit så mycket tid över för sömnad och bloggande. Fick åka in akut för tre veckor sedan och operera bort min blindtarm. Allt gick bara bra, jag läker fint och har inga särskilda men efter händelsen, som ju faktiskt var rätt uppskakande just då..Och jag behöver inte oroa mig för att jag skall behöva göra om det!

Och nu denna veckan har jag varit hemma större delen med en influensasjuk liten tjej med skyhög feber, inget kul alls :(. Men nu är lilltjejen frisk, jag å andra sidan är något snorig och rivig i halsen (gissningsvis för att det är rätt gottigt för en liten tjej att ligga ovanpå mamsen och sova när man inte mår så bra..) Men jag skall väl kunna kurera mig från detta också, har ju faktiskt varit med om värre ;)

Får se om det blir något sytt i veckan, i så fall är ni trogna läsare de första som får se det! :)

Bjussar på en bild på våra små dunbollar, som kom till familjen för en månad sedan ungefär. Eftersom jag ju inte varit så väldans kreativ, har jag ju inget sådant att visa..

Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar