söndag 19 juni 2011

Plånbok
Jag insåg igår då jag var och handlade, att jag har alldeles för många plastkort. Har länge haft en plånbok i skinn med plastfickor till korten (nederst på bilderna). Men denna var i så tråkigt skick att jag nästan skämdes då jag stod i kassan och skulle betala. Hade tejpat nästan alla plastfickorna då de spruckit och släppt i "sömmarna" och hälften av korten höll på att ramla ut då jag letade efter det kort jag behövde för att få mina hett efterlängtade poäng, i just den butiken.

Det är som med kuponger, man avskyr dem men sitter ändå och klipper ut dem, för att man retar sig på att gå miste om de fåtal kronor man "tjänar". Eller är det bara jag?!.. 

Jag har i alla fall ett bra tag, letat efter en ny, men inte kunnat hitta någon. Så för ett tag sedan hittade jag denna i en sybehörsbutik, det är ett antal plastfickor som är hopsvetsade i ryggen som en bok. Den ser urtrist ut, så jag sydde ett fodral av det urgulliga Bambityget jag köpte för ett tag sedan av Mrs Bao. Nu fick jag dessutom städat bland korten och tog mig besväret att sortera dem i bokstavsordning, så hädanefter skall jag vara snabbare i kassan! :o)

2 kommentarer:

  1. Hej,
    var exakt hittade du plastfickan? Jag har länge sökt en sådan.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag har köpt den av Eva på Färg & form i Malmö, www.quilta.nu

    SvaraRadera