fredag 22 april 2011

Jodå, jag lever...

Har inte skapat någonting sedan snart två veckor tillbaks! Över 39 i feber i nästan en vecka i streck, ont i kroppen, ont i halsen, hostig, snorig, svullna lymfkörtlar...you name it! Jag har varit riktigt risig och legat nerbäddad utan att orka ta mig upp ur sängen. Men idag fick jag då till slut mina provsvar och det visar sig att jag har halsfluss!

Av alla elakingar, så är det ett gäng streptokocker som fullständigt däckat mig! Jag har ju då tagit flera olika halsodlingar, de senaste nio veckorna, men inga prover har visat något. Så idag drog jag igång med en rejäl penicillinkur och jag börjar kunna se ett slut på eländet, 9½ vecka tog det... :o)

I min glädjeyra var jag helt enkelt tvungen att försöka skapa något. Så jag påbörjade en sjal/halsduk av en ny sorts garn (för oss åtminstone), som min lilla mamma gav mig tidigare i veckan. Ett litet försök till uppiggning i allt snorande och hostande. Och en liten bit blev det stickat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar