lördag 26 mars 2011

Till Kusin


Jag har i princip legat däckad i sängen hela veckan, en envis infektion som absolut inte vill släppa greppet om mig. Läkarbesök tidigare i veckan och ytterligare ett igår, fredag, eftersom jag inte tyckte att medicinerna gjorde någon verkan. Fick nya grejer utskrivna, så nu får vi väl se... Känner mig lite piggare idag, men är helt övertygad om att det är det underbara vårvädret som har fixat detta, snarare än mina mediciner!  :o)

Tog mig upp ur bingen och sydde en mössa till flickornas älskade kusin, K, som fyller år imorgon. Jag har sett ett välkänt klädmärke som har en liknande figur på tröjor och mössor, men har själv ritat och stygnsatt denna figuren, så då kan det väl knappast bli tal om någon kopiering!? Och den är ju absolut inte likadan som den andra!

Har gjort denna till en annan kille tidigare, i andra färger. Han är något år äldre än kusin K, så jag tror (och hoppas) att även kusin K skall tycka att den är häftig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar