söndag 6 februari 2011

Väska till flickorna

Det blir alltid kläder över (gärna blöta också..) när man hämtar barnen hos dagmamman och jag har länge tänkt sy en väska/kasse att stoppa allt i, så att man slipper balansera med allt i famnen. Jag har sett att en del har sytt en liknande modell och tänkte at det inte borde vara så svårt. Vek, klippte, sydde, klippte lite till, sydde igen och klart! Den ser inte så stor ut, men är rätt rymlig ändå.

Det blir med största sannolikhet fler av denna sorten, i olika storlekar. Tyget den är sydd av är så roligt mönstrat, så jag gjorde den vändbar. Flickorna tyckte så mycket om Bockarna Bruse på ena sidan och jag gillar den våriga känslan om jag vänder insidan ut. Det var inte så svårt att sy och jag är nöjd med resultatet. Nu måste jag bara rita av den så att jag får till ett mönster samt skriva ner hur jag gjorde, så att jag inte glömmer det. :DInga kommentarer:

Skicka en kommentar