torsdag 24 februari 2011

Päron i pastellIdag har det verkligen varit en vacker dag, solen sken genom (de väldigt smutsiga, konstaterades) fönstren och värmde min frusna själ några grader.

Lilltjejen sover mest hela tiden, men det är inte så lätt att hålla igång när man har en temp på över 39... :o( Hon verkar trivas med att ligga i soffan och lyssna till ljudet från mina symaskiner, hon borde ju vara härdad vid det här laget ;o) Det passade bara bra, då fick jag ju tillfälle att sy en ny klänning till storasyster!

Det är ett nytt mönster jag knåpat med och jag blev riktigt nöjd med resultatet :o) Tycker att det är så gulligt med ok och motveck, det ser lite mer arbetat ut.

1 kommentar:

  1. När jag såg tyget tyckte jag "sådär", men det blev en jättefin klänning. (Det var Peter som tyckte lillasysters byxor såg för stora ut). Jag tycker dom är gulliga. Kram mamma/mormor

    SvaraRadera