lördag 8 januari 2011

Askungen till storasyster

Storasyster i familjen fick en pyjamas med Disneyprinsessor på, i julklapp. Denna pyjamas har verkligen blivit storfavoriten, framför allt då för att Askungen är med på trycket. Så kom jag att tänka på att jag ju sydde gardiner för ganska länge sedan, med bl a just sagda prinsessa tryckt på tyget. Jag hittade längderna och klippte ut henne med sömsmån. Klippte till en lika stor bit av ett enfärgat blått bomullstyg, samt en "bottenplatta" av det blå tyget. Så att hon kan stå upp. Sedan sydde jag ihop alla tre delarna och fyllde dockan med fiberfill. Perfekt med en docka att leka med och mjuk kudde i samma :o)


1 kommentar:

  1. Jag tycker om när saker är funktionella, det kan man väl tycka att ditt nya projekt är. Hoppas flickorna gillar sina nya "prinsess kuddar". Kram mamma/mormor

    SvaraRadera